Thursday 17 October 2013

Aussie Miracle Moist σαμπουαν!!

Σήμερα ήταν αλλη μια απο αυτες τις μέρες που περνάω ψιλοβαρετά μέχρι να έρθει μια ενδιαφέρουσα πρόσκληση. Αφου πέρασα μια ωραία έξοδο με τον καλό μου, σειρά είχε η κολλητή μου. Με την οποία, συνηθίζουμε (μη γελάσετε) να κανουμε βόλτες στον Βασιλόπουλο. Θέλετε επειδη είναι κοντα στο σπίτι μας; Θέλετε επειδή πάντα βρίσκουμε κάτι να πάρουμε; Θέλετε επειδη είναι τέλειο σαν σουπερμάρκετ (εχμ..) αλλά πάμε συχνά και χανόμαστε στους διαδρόμους. Σήμερα... βρήκα.... προιόντα AUSSIE!!! Η έκπληξη μου ήταν μεγάλη καθώς τα είχαν και σε προσφορά, -30%, και φυσικά, ενώ μου είχαν μείνει 5 ευρώ στο πορτοφόλι (και είχα σκοπο να πάρω κανένα γλυκάκι) αμέσως τσίμπησα το Aussie miracle moist shampoo.


To οποίο διάλεξα κυρίως γιατί όπως λέει και στη συσκευασία, είναι οτι πρέπει για dry, damaged, a bit unhappy μαλλιά. Οτι και τα δικά μου δηλαδή. Λουστηκα και διάλεξα να μη βάλω κοντισιονερ για να δω τα αποτελέσματα αποκλειστικά απο το σαμπουαν. Και σας τα δείχνω αμέσως..

Αν εξαιρέσετε την ψαλίδα που πρέπει να κουρέψω, τόσο ισια δε τα έχω ξαναδεί μετά απο λούσιμο! Μυρίζουν επίσης τέλεια! Πιστεύω πως με επιπλέον δοκιμές θα στρώσουν ακόμη περισσότερο!
Έχετε δοκιμάσει εσείς προιόντα της εταιρίας; Τι γνώμη έχετε; Περιμένω τα σχόλια σας!
Φιλια


6 comments:

  1. Χα χα Βασιλόπουλος rules! Καλημέρα! Aussie είχα πάρει το 2008 πρώτη φορά σε ταξίδι μου στο Λονδίνο. Ήταν πάμφθηνα, είχα αγοράσει από supermarket και μου έδωσαν την εντύπωση ότι είναι προϊόν τύπου Head & Shoulders. Εντάξει, το άρωμά τους είναι εκπλητικό, θες να το φας. Στην αρχή ήταν εντυπωσιακό το αποτέλεσμά του αλλά μετά από μήνα καθημερινής χρήσης νομίζω ότι το μαλλί μου έγινε πιο "κουρασμένο" Μεγαλώνοντας άρχισα να ψάχνω τα συστατικά και είδα ότι είχε αρκετά που δεν θέλω. Γεγονός είναι ότι στις πρώτες χρήσεις σε εντυπωσιάζει.

    ReplyDelete
  2. Καλημέρα σου! Οντως το αρωμα είναι αξεπέραστο και μένει περισσότερο απο κάθε άλλο σαμπουαν που έχω δοκιμάσει.. Ειδα και γω τα συστατικα και συμφωνω μαζι σου, τα μισα απ αυτα τα χρησιμοποιω στο εργαστηριο! Μαλλον θα τελειωσω το μπουκαλακι αυτο και ιδωμεν. Παντως σημερα ξυπνησα με μια μινι αφανα. Το μαλλακι μου το θελει το κοντισιονερ καθε φορα!

    ReplyDelete
  3. Πολύ καλό φαίνεται και τα αποτελέσματά του καταπληκτικά αλλά δεν θα το δοκίμαζα γιατί έχω πολύ λιπαρά μαλλια! :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. έχεις δικιο! και τα δικα μου μαλλια είναι λιπαρα αλλα ειπα να το χρησιμοποιησω. παρολαυτα σημερα παρατηρησα πως τα μαλλια μου μου ηλεκτριζονταν πααααρα πολυ!

      Delete
  4. Από Aussie έχω δοκιμάσει μόνο τη μάσκα των 3 λεπτών και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη! Παρ'ολα αυτά όμως, δε τη χρησιμοποιώ πάνω από 1 φορά την εβδομάδα.. Το σαμπουάν τώρα δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά ίσως το αγοράσω.. Απλά έχω καταλάβει εγώ προσωπικά, πως τα προϊόντα της aussie δεν είναι για καθημερινή χρήση, είναι για μία φορά στο τόσο πχ, καθώς προσφέρουν περιποίηση κομμωτηρίου και δε νομίζω πως τέτοια περιποίηση θα πρέπει να γίνεται μέρα παρά μέρα, καθώς το μαλλί θα κουραστεί..
    Ουφ! Τί μεγάλο σχόλιο, σε κούρασα χιχι
    Το review σου πολύ μου άρεσε, πολύ λεπτομερές!
    Από σήμερα ακολουθώ το blog σου!
    Φιλιά xxx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Καλησπερα και καλως ηρθες! Συμφωνω για το οτι τα συγκεκριμενα σου δινουν περιποιηση κομμωτηριου κ αρα δεν πρεπει να γινεται συνεχως. εγω θα το χρησιμοποιω καθε φορα που θα θελω να κανω grande εξοδο χα χα!

      Delete