Sunday 13 October 2013

Beauty haul, October essentials

Σήμερα πήρα απόφαση να σας ενημερώσω για όλα όσα μου συνέβησαν τις τελευταίες μέρες. Έλειψα απο την Τρίτη και ένιωσα πως λείπω κανένα μήνα. Βέβαια αυτές τις μέρες έκανα και κάποιες αγορές τις οποίες θα σας παρουσιάσω έδω αμέσως τώρα.


Και χωρίς αργοπορία σας τα αναλύω ένα ένα.
Πρώτον πήρα απο τα Tiger (μαγαζί που μοιάζει με τα ΙΚΕΑ αλλά έχει ακόμη πιο χαμηλές τιμές) το εξάρτημα για τις βλεφαρίδες διότι οι δικές μου μπορεί να ειναι μακριές αλλά δεν κυρτώνουν εύκολα οπότε το συγκεκριμένο μου έλυσε τα χέρια. Ειδικά εαν πρώτα το ζεστάνω με το πιστολάκι μαλλιών, οι βλεφαρίδες γίνονται ακόμη καλύτερες. Η τιμή του ήταν στα 3 ευρώ.

Στη συνέχεια απέκτησα το πολύ ωραίο σκραμπ προσώπου Vichy Purete thermale το οποίο αν και λίγο τσιμπημένο στη τιμή (8-9 ευρώ) είναι πολύ καλό και φιλικό προς το ευαίσθητο δέρμα μου και απολεπίζει αποτελεσματικά. Το χρησιμοποιώ κάθε μέρα, συμφωνα με τη συμβουλη της φαρμακοποιού μου για καλύτερα αποτελέσματα.

Απέκτησα επισης πινέλο εφαρμογής μεικ απ. Τελευταία διάβαζα όλο και πιο συχνά πως ο καλύτερος τρόπος εφαρμογής του μεικ απ είναι με πινέλο και ήθελα να το δοκιμάσω. Το συγκεκριμένο το πήρα απο τα Hondos Center στα 5 ευρω και πραγματικά βλέπω διαφορά στο τροπο που απλώνεται το μεικ απ. Το προτείνω σε όλες. Επίσης, χρησιμοποιείτε τη μιση ποσότητα μεικ απ απ' οτι στην εφαρμογή με το χέρι.

Τέλος, δοκίμασα και γω τα προιόντα Essence μετα απο καιρό. Πήρα τη μάσκαρα Get BIG lashes, της οποίας η τιμή είναι στα 3,5 ευρώ. Πάρα πολύ καλή μάσκαρα, μακραίνει τις βλεφαρίδες και το πιο σημαντικό τις κανει να δείχνουν πιο πυκνές! Αγόρασα επίσης και το κραγιον της σειράς στην απόχρωση On the catwalk.


Υπέροχο χρώμα, και μακρά διάρκεια ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας. Θέλω να δοκιμάσω και όλες τις υπόλοιπες αποχρώσεις! Η τιμή του ήταν γύρω στα 2,5 με 3 ευρω (!!)

Τέλος, να σας πω πως δοκίμασα τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ της Bioten τα οποία είχα δοκιμάσει πρώτη φορά στο σπίτι της κολλητής μου και μου άρεσαν πολύ

Η τιμή τους είναι στα 3,5 ευρώ και μυρίζουν υπέροχα ενώ αφήνουν το δέρμα καθαρό και απαλό. 

Αυτά ήταν τα ψώνια μου κορίτσια! Περιμένω τα σχόλια σας με ανυπομονησία!



2 comments:

  1. Πολύ όμορφες όλες οι αγορές σου! Θέλω πολύ να δοκιμάσω και εγώ essence, κυρίως λόγω τιμής, αλλά δεν έχει τύχει μέχρι τώρα! Επίσης συμφωνώ ότι τα μαντηλάκια της bioten είναι πολύ καλά. Εγώ χρησιμοποιώ την πράσινη συσκευασία. :)
    Φιλιά,
    Μαρία

    ReplyDelete
  2. Σου προτεινω να δοκιμάσεις Essence. Ημουν και γω διστακτικη αλλα ξεπερασα το θεμα με το χαμηλο της τιμης και ειδα πως έχουν πολύ καλη ποιότητα.

    ReplyDelete