Monday 7 October 2013

Νυχάκια!

Κοριτσάκια καλησπέρα. Σήμερα σας γράφω επειγόντως διότι απο άυριο θα λειψω για κάποιες μερες και δεν ήθελα να σας αφήσω χωρίς ποστ. Σήμερα θα σας πω για ενα μεγάλο μου ελάττωμα.. Το οτι σπάνια έχω περιποιημένα χεράκια και νυχάκια. Απο μικρή εξέφραζα το άγχος μου με το να πειράζω τα νύχια και τα χείλια μου και ως αποτέλεσμα πολλές φορές είχα το χειρότερο αποτέλεσμα. Τα νύχια μου ακομη και σήμερα τα πειράζω συχνά αλλά το προσπαθώ να το κόψω (οπως και το τσιγάρο γκουχ γκουχ).

Χρειάστηκε να ακούσω σκληρά σχόλια για να αφυπνιστώ και ευτυχώς το έκανα. Στην αρχή, σαν ερασιτέχνης που είμαι αγόρασα ψεύτικα νύχια τα οποία φυσικά δεν κράτησαν αλλά μου δείξαν πως πρέπει να είναι το περιποιημένο χέρι. Ακολούθησε η επίσκεψη στην αισθητικό μου και μόλις είδα το αποτέλεσμα... ξετρελάθηκα!

Εννοώ κάτι τέτοιο.. 


Συγχωρέστε το φόντο της δεύτερης! Όπως καταλαβαίνεται πλεον προσπαθώ να περιποιούμαι όσο μπορώ τα χεράκια μου να τα ενυδατώνω και να διαλέγω ωραία χρωματάκια αλλά... είμαι άνθρωπος και γω και έχω κάνει και επιλογές όπως...

(μα τι σκεφτόμουν;;)


Πάντως για να μένουν τα χεράκια μας απαλά πρέπει να τα προσέχουμε πολύ.. Με κρέμες και σκραμπ που και που (δοκιμάστε μειγμα βαζελινης και ζάχαρης!) αλλά να τα προστατεύουμε και απο το νερό! Γαντάκια λοιπόν όποτε πλένουμε πιάτα ή καθαρίζουμε ειδικά αν χρησιμοποιούμε χλωρίνες κτλ.

Και τελευταίο κρατησα το καλύτερο.. Σας παραθέτω τη συλλογή με τα δαχτυλίδια που φοράω πιο συχνα! Εαν θέλετε πληροφορίες για κάποιο αφήστε μου σχόλιο!

Καληνύχτα όμορφες! Περιμένω τα σχόλια σας!

5 comments:

  1. Μια από τα ίδια! Με τα νύχια δεν τα πάω καλά (από μικρή που έπαιζα πιάνο και τα έκοβα τελείως) αλλά ευτυχώς δεν έχω κακές συνήθειες. Από τη στιγμή όμως που έκανα μανικιούρ, το λάτρεψα!
    Το καλύτερο scrub για τα χέρια είναι αμυγδαλέλαιο, μαύρη ζάχαρη και μερικές σταγόνες αιθέριο έλαιο (λεβάντα, περγαμόντο). Για το πρόσωπο μπορείς να χρησιμοποιήσεις λευκή ζάχαρη (μικρότεροι κόκκοι). Φτιάχνεται εύκολα, απολεπίζει, ενυδατώνει, μυρίζει υπέροχα και το κυριότερο είναι φυσικό. Τη βαζελίνη να την αποφεύγεις γιατί είναι παράγωγο πετρελαίου και όσο λιγότερα χημικά τόσο το καλύτερο. Καλύτερα φτιάξε λίγη κεραλοιφή (επίσης πανεύκολη συνταγή) με εγγυημένα αποτελέσματα! Καλημέρα :)

    ReplyDelete
  2. Πολύ ωραιο το δεύτερο σχεδιακί!!! Εγώ τα βουτάω σε ζεστο νερό με σαπούνι και λαδάκι και μετά βάζω και ελαιόλαδο στα πετσάκια μου (τα οποία πειραζω μανιωδως )!

    ReplyDelete
  3. Καλημερα κοριτσια μου! Σας γραφω απ το Βολο τον οποιο λατρεψα και αναμενετε ενα αφιερωμα καθως και haul για το τι πηρα απο δω! σας ευχαριστω για τα πολυ χρησιμα tips!

    ReplyDelete
  4. xaxaxa εμενα μου φαινεται πολυ ιδιαιτερο το μπλε βερνικι :D Και εγω ολο λεω να παρω γαντακια και ολο το αφηνω. Χρησιμοποιω και την κρεμα νυχιων της Vaseline (σε ροζ μπουκαλακι) που κανει θαυματα !!!

    http://dreamstylesplash.blogspot.gr/

    ReplyDelete
  5. Θα δοκιμάσω τις προτάσεις σας γιατι τα χεράκια μου το χρειάζονται! Επισης κάτι που δεν αναφέρθηκε είναι η πειθαρχια που επιβάλλω στον εαυτο μου να μη τα πειράξει και τα κάνει ενα ματσο χαλια!

    ReplyDelete