Sunday 20 October 2013

Empties.

Αυτή τη στιγμή αποφεύγω να κοιτάξω το ρολόι διπλα μου το οποίο θα μου θυμίσει πως είναι 2 παρά και πάλι ξενυχτάω αντι να κοιμηθώ μια λογική ωρα και να ξυπνήσω νωρίς για να κάνω τα "ενήλικα" πράγματα που πρέπει να κανω. Αντ' αυτού εχω να σας παρουσιάσω τρια προιόντα που μόλις μου τελειωσαν, (δε μπορω να το κάνω ανα μήνα γιατι ανακυκλωνω επιτόπου!) και είναι πολύ αξιόλογα. Πρώτα απ όλα έχουμε το ντεμακιγιάζ μου, το Vichy Purete thermale 3 en 1

Το οποίο εδώ και 4-5 χρόνια το αγόραζα σταθερά μεχρι που έπεσε στα χέρια μου το λαδι ντεμακιγιάζ της Bioaroma απο το Cherrybox, το οποίο με ενθουσίασε και θα προτιμώ απο εδώ και πέρα! Θεωρω πρώτον τα 13 ευρω που κοστίζει αρκετα για 300 ml προιόντος το οποίο επίσης δεν αφήνει και απολύτως καθαρό το δέρμα μου. Συν τοις άλλοις, ΤΣΟΥΖΕΙ εξαιρετικά τα μάτια, κάτι που με παραξενεύει καθως λεει πως είναι γενικώς ανεκτο απο το δέρμα και τα μάτια. Έτσι, αυτή η συσκευασία έιναι και η τελευταία που αγοράζω. Bioaroma, σου έρχομαι!

Δεύτερο προιόν είναι το σκραμπ προσώπου της Vichy, σε σειρά αντιστοιχη με αυτη του ντεμακιγιάζ

Το συγκεκριμένο μου κόστισε 9 ευρω και αυτα επίσης τα θεώρησα πολλά αλλά είναι εξαιρετικό. Εκτός απο το να απολεπίζει, καθαρίζει την επιδερμίδα και την αφήνει λαμπερή αλλά χωρίς να τη ξηραίνει η να την ερεθίζει και αυτό το θεώρησα σημαντικό μιας και έχω πολύ ευαίσθητη επιδερμίδα. Θα το ξαναπροτιμήσω μάλλον.

Τέλος, ψάχνοντας ένα προιόν να συνεφέρει τους τεράστιους πόρους του δέρματος μου στην περιοχή αριστερά και δεξιά απο τη μύτη, έπεσα πάνω στη Bioderma και το συγκεκριμένο:

Λέγεται sebium pore refiner και πραγματικά είναι πολύ καλό! Με συστηματική χρήση το δέρμα γίνεται λείο και οι πόροι αρκετά λιγότερο ορατοί. Επίσης στα συν του, η μυρωδιά, και το οτι αποτελεί την ΚΑΛΥΤΕΡΗ βάση για μακιγιαζ που έχω δοκιμάσει ποτε! Με άλλα λόγια, εαν ψάχνετε ένα προιόν που να διορθώσει τους πόρους σας ή απλα μια καλή βάση μακιγιάζ, αγοράστε το. Η τιμή του είναι στα 10-12 ευρώ,


Αυτά απο εμένα προς το παρων! Σας φιλώ!

2 comments:

  1. Το scrub φαίνεται πολύ καλό! Κάνει όμως για λιπαρές επιδερμίδες;; Μου άρεσε και το Bioderma!

    ReplyDelete
    Replies
    1. προσωπικα εχω αρκετα λιπαρη επιδερμιδα.. αφαιρει λιπαροτητα και αφηνει πολυ απαλο δερματακι! ενδεικνυται!

      Delete