Thursday 3 October 2013

Face moisturizers review!

Καλημέρες συννεφιασμένες σήμερα κορίτσια μου. Σήμερα, μου έδωσε έναυσμα ο καιρός για να σας γράψω για τις ενυδατικές που έχω χρησιμοποιήσει, ποιες ήταν καλές και ποιές όχι καθώς και τι πρέπει να προσέχετε τώρα που έρχονται τα κρύα. 
Το τοπ 5 όλων των καλύτερων προιόντων που έχω δοκιμάσει είναι το εξής:

5. La roche posay hydreane legere

Η συγκεκριμένη είναι ειδική για ευαίσθητες επιδερμίδες (σαν τη δική μου) αλλά είναι πολύ ελαφριά και προτιμώ να τη χρησιμοποιώ το καλοκαίρι και το φθινόπωρο μαζί με την αντιηλιακή. Ο λόγος είναι διότι το καλοκαίρι το δέρμα ιδρώνει και έχει ανάγκη απο κάτι πιο ανάλαφρο. Εξαιρετική βάση για μακιγιάζ επίσης.

4. La roche posay toleriane ultra

Η αντίστοιχη "χειμωνιάτικη" κρέμα που χρησιμοποιώ. Καθώς είχα απογοητευτεί πολύ απο το δέρμα μου πέρυσι το χειμώνα διότι ξεφλούδιζε σαν να μην υπάρχει αύριο, απευθύνθηκα στο φαρμακείο μου και μου πρότειναν τη συγκεκριμένη. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη καθώς μπορεί να είναι έξτρα ενυδατική και προστατευτική αλλά δεν άφηνε λιπαρότητα στο ήδη λιπαρό δέρμα μου.

3. Νuxe creme fraiche

Όσο για τη συγκεκριμένη.. Όλες ξέρετε τη μάρκα και την αγαπάτε. Η συγκεκριμένη ήταν πρόταση απο τη μαμά μου και ενθουσιάστηκα. Λίγο ακριβή καθώς η τιμή της φτάνει τα 30 ευρώ αλλά αξίζει το κάθε ευρώ της καθώς είναι βάλσαμο για την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα και ειδικά το χειμώνα. Όταν θέλω να κάνω το λεγόμενο "splurge" την προτιμώ!

2. Apivita αμυγδαλέλαιο

Μπορεί να μην είναι κρέμα αλλά με το συγκεκριμένο κάνω τις θεραπείες νύχτας. Όταν νιώθω πως το δέρμα "διψάει" κάνω τη κανονική ρουτίνα, καθαρισμός, peeling, και μετα βάζω μια γενναία ποσότητα απο το έλαιο στο δέρμα και κοιμάμαι. Το επόμενο πρωί το δέρμα είναι κάτι παραπάνω απο απαλό, λευκό και αψεγάδιαστο. Το προτείνω ανεπιφύλακτα.

1. Bioplasis 24h regenerating cream.

H ευχάριστη έκπληξη ήρθε με το Cherrybox Σεπτεμβρίου. Δεν είχα ιδέα για τη συγκεκριμένη μάρκα αλλά ψάχνοντας βρήκα πως πρόκειται για Ελληνική και τα καλλυντικά της είναι οικολογικά και βιολογικά. Πρόκειται λοιπόν για την καλύτερη ενυδατική που έχω χρησιμοποιήσει εως τώρα και θα δοκιμάσω και άλλα προιόντα όπως το σαπούνι για το πρόσωπο. Περισσότερες πληροφορίες εδώ


Αυτά για σήμερα κορίτσια μου! Μέχρι την επόμενη φορά... Φιλιά!

3 comments:

  1. Εχεις βραβειάκι στο blog μου.
    http://sofiasbeautyworld.blogspot.gr/2013/10/liebster-blog-awards-2-and-3-and-4.html
    Come and check... Αν θες άφησε μου όταν το γράψεις link .Θα διαβάσω τις απαντήσεις σου με μεγάλη χαρά.
    Ματς

    ReplyDelete
  2. Ωραίες φαίνονται!! Εγώ χρησιμοποιώ την ενυδατική του Κορρέ με Ρόδι για λιπαρές επιδερμίδες και την αγαπώ!!!

    ReplyDelete
  3. Καλησπέρα! και γω την εχω χρησιμοποιήσει τη συγκεκριμένη και ήταν αρκετά καλη! καλωσηρθες στην παρεα!

    ReplyDelete