Friday 18 October 2013

Glowbox Oκτωβρίου + ΟΟTD

Καλημέρα σε όλες! Σήμερα λοιπόν ήρθε και σε μένα το Glowbox Οκτωβρίου, και είχε μέσα τα γνωστά που όλες μας πλεον ξέρουμε με μία διαφορά.. Αντί για την κρέμα χεριών, αγκώνων κτλ είχε ένα βερνίκι νυχιών. Πιο αναλυτικά τα περιεχόμενα :



Η μάσκα (κοντισιονερ) μαλλιών απο τη Fresh line, η οποία εντάξει μυρίζει μια χαρά αλλά θα πρέπει να τη δοκιμάσω για λεπτομέρειες.. Το πόσιμο κολλαγόνο απλα ψάχνω κάποια εναλλακτικη χρήση γι αυτο διότι δεν πρόκειται να το πιω.. Έχετε καμια ιδέα τι να το κάνω;; Στη συνέχεια έχουμε την ενυδατική της Juvena η οποία δεν νομίζω πως είναι κατάλληλη για το λιπαρό δέρμα μου οπότε μάλλον θα πάει δωράκι στη μαμά. Τέλος, τα καλλυντικα του κουτιού αποτελούν το κραγιον της Avon το οποίο είναι στην απόχρωση Reddy for me και φάινεται έτσι

Μετά απο δύο στρώσεις.. Είναι αρκετά έντονο και χτυπητό σε σχέση με το λευκό δέρμα μου αλλά.. θα φορεθεί!
Επίσης το βερνίκι είναι της μάρκας Dashing Diva την οποία δεν ήξερα αλλά πάντα μου άρεσαν τα κόκκινα βερνίκια. Θα το χρησιμοποιήσω σίγουρα και αυτο.

Συνοψίζοντας, δεν ενθουσιάστηκα με το κουτί αλλά τα περισσότερα προιόντα θα τα χρησιμοποιήσω!


Περνώντας σε κάτι διαφορετικό, να σας δείξω και το outfit of the day μου..



Αναλυτικά: Μπότες Tsakiris Mallas, κολάν Tezenis, μπλουζα H&M, τζιν μπουφαν H&M, τσάντα Byblos. Βackground εισοδος πολυκατοικιας, ελπιζω να μην με είδε κανείς!!
Αυτα απο εμένα! Σας φιλώ γλυκά

13 comments:

  1. Και βερνίκι νυχιών Babor σωστά; Είδες που πάει μια χαρά :) Ωραία τα μποτάκια! Κοίτα να δεις που τα τζιν μπουφάν έγιναν πάλι της μοδός. Τελευταία φορά που φόρεσα τέτοιο ήταν το 2000! Χρήσεις για το κολλαγόνο χμμμ, δεν μπορώ να σκεφτώ καμία.

    ReplyDelete
  2. ΧΑΧΑ ναι και βερνικι Babor :). Το τζινακι παντα το ειχα αδυναμια απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου παντα φορουσα τετοια εποχη.. απλα το παλιο μου μαλλον ηθελε αλλαγη γιατι η κοψια του ηταν "φοριεμαι μονο απο 15 χρονων κοριτσακι". Το κολλαγονο θα το κανω μαλλον αναλυση DNA να δω τι ΑΚΡΙΒΩΣ κανει χα χα!

    ReplyDelete
  3. Τα μποτάκια ΤΕΛΕΙΑ! Για το κολλαγόνο δεν έχω ιδέα! Χαχαχα :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. χαχαχ μαλλον το βλέπω στον κάδο! ευχαριστω πολυ για τα μποτάκια, είναι οτι πρεπει για καθε μερα!

      Delete
    2. Λοιπόν το σκέφτηκα και προτείνω να πετάξεις το περιεχόμενο, να καθαρίσεις από τις ετικέτες το μπουκαλάκι και να το χρησιμοποιήσεις για βάζο ενός λουλουδιού στο γραφείο σου ή να αποθηκεύσεις μίξη λαδιού βάσης (π.χ. αμυγδαλέλαιο με κάποια αιθέρια για χρήση μετά το μπάνιο.

      Delete
    3. !!! τέλεια ιδέα! το άριχισα ήδη το μινι προτζεκτ και υποσχομαι φωτο μολις το ολοκληρωσω! σε ευχαριστω πολυ!!! :)

      Delete
  4. Πολύ ωραίο το κραγιονάκι! Σου πάει πολύ!!! Το outfit σου απλά υπέροχο! Casual και άνετο ! :) Φιλιά Μπέτυ
    mintfloraldiary.blogspot.gr

    ReplyDelete
    Replies
    1. σε ευχαριστω πολύ καλή μου! Το κραγιονάκι αυστηρά βραδινό!

      Delete
  5. Ουτε εγω θα ενθουσιαζομουν με το κουτι! Το casual ντυσιματακι σου ομως τελειο!!

    http://www.dreamstylesplash.blogspot.gr/

    ReplyDelete
    Replies
    1. σε ευχαριστω πολυ! το κουτακι ναι..μετριοτητα. δε θα το ξαναπροτιμησω.

      Delete
  6. Γεία σου Μαράκι!!Μου άρεσε το κραγιον στα χείλια σου πάρα πολύ,και το outfit σου όμορφο.Το κολλαγόνο εγώ το ήπια απο περιέργεια και να ξέρετε όλες ότι έιμαι καλα αν και διάβασα τα εξης ανησυχητικα.Πόσιμα ταδιενεργά κολλαγόνα made in Japan are around,και μαντεψτε που φτιάχτηκε το συγκεκριμένο...Ελπίζω και πιστέυω οτι παίζει ράδιο αρβύλα.Πάντως χαίρω άκρας υγείας και ευτυχώς δεν πέταξα το μπουκαλάκι...Μπραβο tomboy με τα ωραία σου.Θα πάιξει μίξη λαδιών και είναι ιδανικό

    ReplyDelete
  7. *ραδιενεργά βεβαίως βεβαίως

    ReplyDelete
    Replies
    1. μην ανησυχεις σοφάκι ακομη και να ισχυει αυτο που λες που δε το νομιζω (το ραδιενεργο) ειναι πολυ μικρη η ποσοτητα.. Αλλα μου κανει εντυπωση ακομη και τωρα πως επετρεψαν να το μοιρασουν.. Καλημέρα σου και σε ευχαριστω!

      Delete