Saturday 19 October 2013

OOTD Saturday coffee!

Γλυκιες καλημέρες απο εμένα! Σήμερα Σαββατο και μολις ξύπνησα είδα τον υπέροχο ήλιο. Αμέσως πήρα τηλεφωνο την κολλητή μου και κανονίσαμε ένα καφεδάκι εκτός σπιτιού γιατί καλό και το σπίτι αλλα χρειαζόμαστε και Βιταμίνη D! Πήγαμε λοιπόν σε ένα μέρος που το έλουζε ο ήλιος και...


Το σπαστικό με μένα είναι πως ο καφές είναι ΠΑΝΤΑ λίγος. Ως αποτέλεσμα πρέπει να ξαναπαραγγέλνω γιατι τον πίνω σε 5-10 λεπτάκια. Παρόλαυτα απολαύσαμε τον ήλιο και την υπέροχη μέρα.
Σας παρουσιάζω επίσης το outfit of the day (κατι που σκέφτομαι να καθιερώσω, τι λέτε και σεις;)


Αναλυτικά: μπαλαρίνα SHE collection, παντελόνα vintage (της μαμάς), φανελάκι Tezenis, τζιν πουκάμισο H&M, τσάντα Longchamp.

Αυτα τα λίγα σήμερα! Ευχομαι καλό σαββατοκύριακο σε όλες!


6 comments:

  1. Έχω να καταθέσω ότι τις μπαλαρίνες τις σιχαίνομαι ΕΚΤΟΣ αν είναι συνδυασμένες με flare παντελόνι ή η κοπέλα είναι πανύψηλη και κοκκαλιάρα. Μπράβο σου λοιπόν γιατί το αποτέλεσμα σου μου αρέσει. Επίσης αυτό με τους καφέδες είναι γεγονός. Παθαίνω ακριβώς το ίδιο. Μεγάλη αδικία.

    ReplyDelete
    Replies
    1. εγω να δεις!! Ειδικα με στενο τζιν, σιχαινομαι να τις βλεπω αν και καποιες φορες το χω κανει και γω αυτο το λαθος.. Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια.. Υπεφερα λιγο μεχρι να συνδυασω το συνολο χα χα

      Delete
  2. Πολύ ωραίο το outfit και να κάνεις πιο συχνά!
    Το πουκάμισο το πήρες πρόσφατα? Λες να το βρω? Γιατί μου αρέσει πάρα πολύ!!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Καλησπέρα σου! Ναι ειναι κλασσικο κομματι και στα H&M πιστευω πως θα το βρεις σιγουρα. Της μοδας επισης ειναι και τα σκουρα μπλε τζιν πουκαμισα τα λεγομενα chambray!

      Delete
  3. Τέλειος συνδυασμός! Να τον υιοθετήσεις!! Εγώ πάλι αν πιω τετοιο καφέ σε 10 λεπτά και παραγγείλω κι άλλον θα είμαι στην τσίτα όλη τη μέρα!! χαχαχα

    ReplyDelete
    Replies
    1. χαχα εχω πλεον παρα συνηθισει τον καφε.. αν δε πιω 2-3 την ημερα ειμαι σαν ζομπι! Κατηραμενη καφεινη! Ερχεται και το σημερινο Outfit σε καποιες ωρίτσες!

      Delete