Wednesday 23 October 2013

Reviews Charme D'orient, Bioaroma!

Προλαβαίνω να πω καλημέρες;; Όχι, είναι πάλι μεσημέρι οπότε σας λέω καλησπέρα! Σήμερα αποφάσισα, αφού πέρασε ενα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα δοκιμής, να σας γράψω την άποψη μου για τα δύο καλύτερα κατ εμέ προιόντα που είχε το Cherrybox Οκτωβρίου!
Πρώτον θα σας πω για το βούτυρο καριτέ της εταιρίας Charme D'orient.


To συγκεκριμένο είναι θησαυρός σε βαζάκι! Πολυχρηστικό και υπέροχο! Το έχω χρησιμοποιήσει στα χέρια και στα πόδια μου αλλά και στα χείλη. Μου αρέσει πολυ το οτι με μικρή ποσότητα, η οποία λιώνει στη θερμοκρασία του σώματος, μπορεις να καλύψεις μεγάλη επιφάνεια πχ τα πόδια, αλλά και η ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ μυρωδιά του, η οποία είναι πολυ καλαίσθητη. Έχει κάνει θαύματα στα χεράκια μου, τα οποία είναι πολυ ξηρά αλλά το πιο υπέροχο αποτέλεσμα το είχα στα χείλη! Το βάζω το βράδυ πριν κοιμηθώ (σε συνδυασμό με το επομενο προιόν!) και το επομενο πρωι έχω τόσο απαλά και ενυδατωμένα χείλη! Τώρα έχω αποφασίσει τα Χριστούγεννα να κάνω το full size προιόν δώρο στον εαυτό μου (και τη μαμά η οποία το λατρεψε!) γιατί αξίζει!!


Δεύτερο προιόν είναι το lip balm της Bioaroma.


Kατα καιρούς είχα χρησιμοποιήσει πολλά παρόμοια προιόντα αλλά κανένα δε με άφησε πλήρως ικανοποιημένη, κυρίως διότι απλά άφηναν λιπαρότητα στα χείλη χωρίς να τα αναπλάθουν. Το συγκεκριμένο πλέον το χρησιμοποιώ κάθε μερα, πρωί βράδυ! Είναι full size και δε τελειώνει με τίποτα, κάτι που με χαροποιεί πολύ αλλά και όταν τελειώσει, θα το αγοράσω σίγουρα! (μαζί με τη μάσκα προσώπου με άργιλο!!)

Αυτά ήταν τα 2 προιόντα που έχω χρησιμοποιήσει πιο πολύ απο το αγαπημένο Cherrybox Οκτωβρίου, ανυπομονώ να δω τι μας επιφυλάσσει το επόμενο! Αυτά απο εμένα!

Σας φιλω γλυκά!
Μαρία


8 comments:

  1. Καλησπέρα Μαράκι! Αυτό το butter θα κάνει θραύση. Και εγώ στο μάτι το έχω βάλει και δε θα μου ξεφύγει. Το άρωμά του είναι όπως είπες. Πολύ αριστοκρατικό βρε παιδί μου! Εγώ το χρησιμοποίησα και σε μαλλιά και είναι ότι καλύτερο. Και το lip balm επίσης καλό αλλά της Weleda το Εveron δεν το αλλάζω με τίποτα.

    ReplyDelete
    Replies
    1. καλησπέρα! σε χασαμε και μας ελειψες! καλα ηδη μαζευω λεφτακια για να το παρω! χμμμ.. weleda? everon? enlighten me please!

      Delete
  2. Σήμερα αξιώθηκα και έκανα και post. Άσε που άλλαξα και το template! Η Weleda είναι εταιρία βιολογικών καλλυντικών, γερμανική αν δεν κάνω λάθος. Έχει ένα lip balm σε μορφή stick το οποίο το βρίσκω σε μαγαζιά με βιολογικά προϊόντα ή από το iherb.com και είναι θαυματουργό. Να δες εδώ http://www.iherb.com/Weleda-Everon-Lip-Balm-0-17-oz-4-8-g/11186

    ReplyDelete
    Replies
    1. θελουμε να σε διαβαζουμε πιο συχνα! πολυ καλο φαινεται το μπαλμ, αν μη τι αλλο θα το δοκιμασω γιατι αρχιζω και εθιζομαι. υπαρχει αποδεδειγμενος εθισμος στα λιπ μπαλμ, νομιζω το εχω! σε ευχαριστω για το λινκ!

      Delete
  3. Πολύ καλές οι περιγραφές σου! Με κάνεις να θέλω να τα δοκιμάσω!!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. σε ευχαριστω πολυ! Ειναι υπεροχα ειδικα το butter έιναι κατι που αξιζει (με επιφυλαξη επειδη ειναι πολλα) τα λεφτα του!

      Delete
  4. Πολύ ωραίο το ποστ σου!
    Από τα λεγόμενά σου, θα ήθελα κι εγώ να είχα παραγγείλει το cherrybox -.-
    χιχι δεν πειράζει όμως..! Εύχομαι να τα ευχαριστηθείς μέχρι τέλους τους!
    Φιλάκια

    ReplyDelete
    Replies
    1. καλησπερα! αυτο το μεχρι τελους δεν αργει καθως ηδη μου τελειωνει το butter και χαλιεμαι λιγο! Εαν συνεχισει να κανει τετοιες ωραιες ανακαλυψεις το cherrybox θα αναδειχτει ως το αγαπημενο μου!

      Delete