Thursday 17 October 2013

Testing Babor nail polish "Blackcurrant"

Καλησπέρα ομορφιές! Σημερα είπα να σαας δείξω τα αποτελέσματα της δοκιμής του βερνικιού της Babor με ονομα Blackcurrant το οποιο ήταν δώρο με το Cherrybox Οκτωβρίου. Ημουν πολύ διστακτική να το δοκιμάσω, λογω χρώματος, αλλα χτες ενέδωσα στον πειρασμό. Μετα απο δύο στρώσεις το χρώμα φαίνεται έτσι..


Εντάξει δεν μπορώ να πω πως ενθουσιάστηκα διότι θεωρώ το χρώμα λίγο ξεπερασμένο (με γκλιτερ μέσα!) αλλά δε μπορώ να μη το δοκιμάσω το καθετί!
Σύντομα βέβαια θα έχω και πάλι το αγαπημένο μου γαλλικό, ημιμόνιμο μανικιούρ!

Εσείς τι νομίζετε;
Σας φιλώ
Μαρία

6 comments:

  1. Πολύ dark! Ντάξει όμως, με κανένα skinny δερμάτινο παντελόνι κάτι λέει. Γαλλικό-αγαπώ.

    ReplyDelete
  2. Μωβιζει με γκλιτερ!!!!! Δε ξερω τι να πω γι αυτο το συνδυασμο... οτι μαλλον θα το ξεβαψω συντομα. Οσο για το skinny εγω δε μπαινω εκει μεσα, εχω μπουτακια! Για το γαλλικο θα ανεβασω και εκει φωτο!

    ReplyDelete
  3. Κι εμένα αν δεν είχε glitter θα μου άρεσε περισσότερο! Έτσι κι αλλιώς λατρεύω τα πολύ σκούρα χρώματα σαν κι αυτό! :)
    Κάνε και το γαλλικό, ναι!

    ReplyDelete
  4. Εμένα μου αρέσει και με το glitter!! Του δίνει έναν πιο ιδιαίτερο τόνο:) Βέβαια αν σου αρέσει πολύ το γαλλικό λογικό να μην σου αρέσει το συγκεκριμένο! Είναι τα δύο αντίθετα, το ένα sleek,simple και chic και το αλλο dark,vampy και edgy! χιχι
    mintfloraldiary.blogspot.gr

    ReplyDelete
  5. Δεν ειναι και απτις αγαπημενες μου αποχρωσεις αλλα τουλαχιστον ειναι χειμωνιατικο και εγω θα το χρησιμοποιουσα σε συνδυασμο και με αλλα χρωματα ( μου αρεσουν πολυ τα σχεδια και τα τουρλου - τουρλου :P )

    http://dreamstylesplash.blogspot.gr/

    ReplyDelete
  6. Κοριτσια εχετε δικιο! Αν και σημερα που το συνηθισα λιγο μπορω να πω πως ενταξει, δεν ειναι και ασχημο.. Απλα μαλλον εγω δε τα τολμω πολυ τα edgy! Παρολαυτα θα το ξαναδοκιμασω καθως το χειμωνα αυτα τα χρωματακια ειναι οτι πρεπει!

    ReplyDelete