Monday 14 October 2013

What's in my shower!

Καλησπέρα όμορφιες! Ελπίζω να περάσατε μια όμορφη Δευτέρα (εγώ προσωπικά εξοντώθηκα!) και αποφάσισα να κάνω και γω το ποστ που πρώτη φορά είδα στο Mint floral Diary και μου άρεσε πολύ!

Ακολουθεί λοιπόν το τί έχω στο μπάνιο μου και λίγα λόγια για το κάθε ένα!


Απο αριστερά λοιπόν, εχουμε το σαμπουαν Gliss Asia straight για ίσια μαλλιά το οποίο έχω μεν να χρησιμοποιησω καιρό αλλά ήταν πολύ καλό διοτι τιθάσευε τα μαλλιά μου που είναι απείθαρχα. Δίπλα του, ο μεγάλος μου έρωτας, το Pantene Nature fusion με την υπέροχη μυρωδιά του. Πολύ καλής ποιότητας γενικώς τα σαμπουαν Pantene και έχω καταλήξει σε αυτά μετά απο δοκιμές πολλών μαρκών. Το συγκεκριμένο είναι ειδικό για ενυδάτωση και λάμψη. Επίσης δε θα μπορούσε να λείπει και conditioner Pantene για λεία και μεταξένια μαλλιά. Απλα υπέροχο και μοσχομυριστό! Το προτείνω σε όλες όσες έχετε προβλημα φριζαρίσματος.
Το Nivea conditioner σωματος το πήρα δοκιμαστικά το καλοκαίρι και ακόμη έχω απόθεμα. Είναι καλό, ενυδατώνει και αφήνει απαλό το δέρμα χωρίς λιπαρότητα, μυρίζει και όμορφα αλλά ώς εκει. Δε νομίζω να το ξαναδοκιμάσω.


Το all time αγαπημένο μου αφρόλουτρο!! Dove Luscious Velvet. Σας έχω ξαναπεί γι αυτό και για να μη σας ξανακουράζω θα πω πως είναι το τρίτο μπουκάλι των 750 ml που αγοράζω!!


Αυτα κορίτσια μου έχω στη μπανιέρα μου! Όλα απαραίτητα (ισως και καποια περιττα!) αλλά και υπέροχα!

Σας καληνυχτίζω γλυκά!

Μαρία

4 comments:

  1. Πολύ ωραίο ποστ :):) Μου άρεσε που ήσουν σύντομη και περιεκτική! Τα dove αφρόλουτρα βλέπω τα τιμάμαι όλες ιδιαιτέρως!! χαχα

    ReplyDelete
    Replies
    1. Είναι υπέροχα γι αυτό μάλλον! Και τοσο τελεια αρώματα! Σήμερα βρήκα και ενα αλλο που δεν ξαναειδα να κυκλοφορει και θα σας μιλησω συντομα κ γι αυτο!

      Delete
  2. Το έχω δοκιμάσει το Dove αφρόλουτρο κι εγώ! Είναι έρωτας όλα! :)

    ReplyDelete
  3. Πιστευω πλεον πως καθε beauty blogger έχει δοκιμασει απο ενα (η ολα) τα αφρολουτρα Dove! Eίναι τα καλύτερα!

    ReplyDelete