Sunday 8 December 2013

Smells like Christmas!

Kαλησπέρα γλυκιές μου! Το σημερινό ποστ δε θα εχει σχεση με ομορφιά ή ρουχα αλλά θα ήθελα να σας ευχηθω μεσα απο την καρδιά μου καλές, ευτυχισμένες, τρυφερές, γλυκιές γιορτές! Μαζί με τους αγαπημένους σας θα περάσετε τις καλύτερες μέρες, οι οποίες θα σας μεινουν για καιρό στο μυαλό, βοηθώντας να ξεπεράσουμε προσωπικα και καθημερινά προβλήματα! Προσωπικά για τις γιορτές θα μείνω στη Λάρισα, σας υπόσχομαι αφιερώματα με τις εξόδους αλλά και τα γλυκά δωράκια που θα δώσω (και θα πάρω ελπίζω!) και ανυπομονώ να ακούσω και τις δικές σας εμπειρίες...!

Και για να μη ξεχνάμε, 


Τα Χριστούγεννα υπάρχουν για να πάμε όλοι στο Παρίσι!!!!! ΑΧ!!!

Σας φιλώ γλυκά μέχρι το επόμενο ποστ! Να περνάτε όμορφα και μοναδικά!


ΥΓ1: Ο λόγος που απέχω είναι διότι εδω και μέρες έχω βγάλει εναν φρονιμήτη και υποφέρω!
ΥΓ2: Είστε ευπρόσδεκτες να πατήσετε like στη σελίδα του blog στο facebook All things beauty

10 comments:

  1. Ανταποδιδω τις γλυκες ευχες σου!!! Εισαι τυχερη που θα σαι στ Λαρισα. Και εγω θελω να παω στο χωριο μου στην Καρδιτσα αλλα δυστυχως δεν εχω αδεια απο την δουλεια μου! Περαστικα σου και να περνας καλα!! :)

    dreamstylesplash.blogspot.gr

    ReplyDelete
    Replies
    1. σ ευχαριστω πολυ!! κριμα που δε θα μπορεσεις να ερθεις στα μερη μας αλλα ειμαι σιγουρη πως κ εκει που βρισκεσαι θα περασεις υπεροχα με φιλους και τον καλο σου! να εισαι καλα και να περνας τελεια!

      Delete
  2. Καλές γιορτές και σε 'σένα κορίτσι, να περάσεις τέλεια! Χριστούγεννα θα κάνω Αθήνα αλλά Πρωτοχρονιά λέω να ανέβω Θεσσαλονίκη για family gathering. Φρονιμίτης ε; been there, done that, σε συμπονώ! On a brighter side, κοτζάμ Μαντόνα εβγαλες τους φρονιμίτες της για να κάνει πιο έυκολα γωνίες άρα είσαι one step closer to become a celebrity :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. καλημερα σου! αχ ναι ειναι ο τριτος φρονιμιτης που βγαζω.. περα απο την πλακα οντως δημιουργει ωραια ζυγωματικα η αφαιρεση τους χαχα! κατι ξερει το μαντονακι! ευχομαι να περασεις υπεροχα οπου κ αν εισαι!

      Delete
  3. Καλές γιορτές και σε σένα Μαράκι! Όπου κι αν είμαστε τα Χριστούγεννα είναι μαγικά! Φιλιά πολλά και καλά να περάσεις! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. επισης κοραλλια μου! καλα να περασεις κ συ!

      Delete
  4. Καλές γιορτές κοπέλα μου!
    Και υπομονή με το δόντι <3
    Φιλάκιαα

    ReplyDelete
    Replies
    1. σ ευχαριστω καλη μου να σαι καλα! καλες γιορτες!

      Delete
  5. Χρόνια πολλά!!Καλές γιορτές και περαστικά!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. σ ευχαριστω πολυ καλη μου! επισης!

      Delete