Thursday 12 December 2013

Winter Wonderland aka December Cherrybox!

Και ναι σήμερα ένιωσα πως τα Χριστουγεννα είναι πιο κοντά! Έλαβα πριν απο λιγο το Cherrybox του Δεκεμβρίου και κάνω σαν μικρό παιδάκι καθώς είναι απο τα καλύτερα που έχω λάβει έως τώρα!  Για να μη μακρυγορώ σας δείχνω αμέσως τι έχω λάβει και λίγα λόγια για το καθένα!


απο αριστερά, κρέμα λάμψης απο την εταιρία Tzimas cosmetics, η οποία είναι Ελληνική και εδρεύει στη Θεσσαλονικη. Τη δοκίμασα στο χέρι μου για να δω την υφή που αφήνει και μπορω να πω πως είναι πολυ απορροφητική, ενω αφήνει όντως μια υπέροχη ιριδίζουσα λάμψη (οτι πρέπει για βραδιές λαμπερές!) ενώ μυρίζει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!, δίπλα, βερνίκι νυχιών Elixir σε σκουρα ανθρακί απόχρωση ενω είναι και ιδιρίζων. Θα δοκιμαστεί σίγουρα αν και η απόχρωση δε με τρέλανε ενώ ελαβα και μολύβι χειλιών σε κόκκινη απόχρωση, επίσης απο την Εlixir, κάτι το οποίο μου άρεσε πολύ καθώς στις γιορτές λατρεύω να φοράω κόκκινο κραγιόν!
Συνεχίζοντας, η κρέμα νυκτός με πρόπολη και γύρη της εταιρίας Acorelle ήρθε πάνω στην κατάλληλη στιγμή καθώς μου τελείωνε η κρέμα και ήθελα να δοκιμασω κάτι καινούριο! Υπόσχεται διέγερση αναγέννησης κυττάρων και ενεργοποίηση ικανότητας ενυδάτωσης.. Μετά απο δοκιμή θα πειστώ (η θα απογοητευτώ! Θα μάθουμε σύντομα!)

Τέλος ήθελα να κάνω ξεχωριστή αναφορά στα προιόντα Macadamia που όλες λάβαμε καθώς είναι αυτο που λέω, θησαυρός σε μπουκαλάκι! Προσωπικά έλαβα το healing oil treatment και τη deep repair masque. Το λαδάκι χρησιμοποιείται είτε σε νωπά ή στεγνά μαλλιά για σταιλινγκ ή ακόμη καλύτερα εαν προστεθεί μικρή ποσότητα της στη μάσκα για επιπλέον θρέψη! Αυτές τις μέρες που φτιάχνω τα μαλλιά μου περισσότερο και πιο συχνά θα τα λιώσω στη χρήση! Είμαι σιγουρη για το αποτέλεσμα τους, και συνιστώ αγορά σε όσες κοπέλες δε το έλαβαν! Επίσης μυρίζουν καταπληκτικά!


Και για εμάς τις τυχερές, το Cherrybox είχε και άλλη μια έκπληξη, το γουράκι για το 2014 το οποίο ήδη φόρεσα κάπως έτσι...


και το λάτρεψα!! Συνολικά, ένα πολύ γλυκό, ζεστό και πολύτιμο κουτάκι το οποίο μου άρεσε πάρα πολυ! Όλα τα προιόντα είναι υπέροχα και το κυριότερο, μέσα στο υπέροχο κλίμα των Χριστουγέννων!!

Σε ευχαριστούμε πολύ Cherrybox!!
Στέλνω φιλάκια σε όλες σας!

13 comments:

  1. Κ μένα ήταν σαν το δικό σου:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. εμεινες ευχαριστημενη;;

      Delete
    2. όχι και τόσο, δλδ δεν μου άρεσε το χρώμα του βερνικιού και ήθελα τη βιολογική κρέμα σε travel size έστω.. όχι τόσο μικρό δείγμα. Όσον αφορά την tzimas κρέμα παλιότερα είχα δει ότι έχουν πολλά Parabens και δεν ξέρω αν έχει αλλάξει η σύσταση. Το μολύβι χειλιών και το λαδάκι με τη μάσκα μου άρεσαν πάρα πολύ.

      Delete
    3. χμμμ δε κοιταξα τα συστατικα αλλα πρεπει να τα δω πριν την χρησιμοποιησω! οντως το βερνικι δεν ηταν ωραιο αλλα θα δοκιμαστει εστω μια φορα! η βιολογικη κρεμα ειναι οντως τοσο καλη; ειναι λιγη κ θελω να τη χρησιμοποιησω με φειδω!

      Delete
    4. τα συστατικά δεν τα γράφει πάνω, όμως παλιά που τους είχα ρωτήσει είπαν ότι έχουν parabens. Η βιολογική κρέμα πάντα είναι καλύτερη λόγω των συστατικών, συνήθως θέλουν λιγότερη ποσότητα αλλά από ότι διάβασα είναι καλή!

      Delete
  2. Μου αρεσαν τα πραγματακια αυτο το μηνα! Ειδικα οτι εβαλαν macademia:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. το παρηγγειλες;; ναι ηταν πολυ ωραια επιλογη! τελειως pampering κουτακι!

      Delete
  3. πολύ όμορφα να τα χαρείς με γεια,περιμένω κι εγώ το δικό μου ...με αγωνία!!!

    ReplyDelete
  4. ειναι τελεια!! σ ευχαριστω πολυ! περιμενω να δω κ το δικο σου τι θα εχει!

    ReplyDelete
  5. Μικρούτσικα φαίνονται αλλά ωραία πραγματάκια! Όπως και το βραχιολάκι-γούρι! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. χιχι ουσιαστικα full size ειναι το βερνικι και το μολυβι αλλα και οι ποσοτητες απο τα αλλα ειναι ικανοποιητικες για δοκιμη κ εξαγωγη συμπερασματων! το βραχιολακι φοβερο! εσυ το πηρες;

      Delete
  6. Πολύ ωραίο το cherrybox Δεκεμβρίου!!!
    Να τα χαρείς όλα!!
    xxx

    ReplyDelete
  7. σ ευχαριστω γλυκια μου!! φιλακια πολλα!

    ReplyDelete