Wednesday 30 October 2013

Fresh line ERATO Repairing and moisturizing conditioner REVIEW

Και ναι, είμαι πίσω μαζί σας! Τις τελευταίες μέρες ειχα το λεγόμενο writer's block και δεν ήξερα τι να γράψω. Και προτίμησα απο το να σας κάνω να βαρεθείτε με τη φλυαρία μου, να περιμένω εως ότου έχω κάτι σημαντικό να πω. Σήμερα, θα σας μιλήσω για το κοντίσιονερ της Fresh Line ERATO το οποίο λάβαμε μαζί με το Glowbox Οκτωβρίου. Η εταιρία γνωστή και αγαπημένη, Eλληνική (πολύ σημαντικό!) και ιδρύθηκε το 1992 και απο τότε έχει εξαπλωθεί σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. 

Προσωπικά, όταν μετακόμισα Λάρισα και βρήκα το κατάστημα της Fresh Line, λάτρευα να μπαίνω μέσα και να μυρίζω όλα αυτά τα υπέροχα αρώματα και να βλέπω τα τέλεια σαπούνια σε τεράστιο μέγεθος (όλα μου θυμίζαν τούρτα εν τω μεταξύ!) και ήθελα να τα πάρω όλα. Δοκίμαζα κυρίως τότε τις ΚΑ ΤΑ ΠΛΗ ΚΤΙ ΚΕΣ μπάλες αρωματοθεραπείας (κυρίως τη Κυβέλη!) και απολάμβανα αφρόλουτρα. Μετά μεγάλωσα και οι ρυθμοί μου επέτρεπαν ντουζάκι σε 5 λεπτά γιατί αλλιώς θα αργούσα.. (αδικία..)


Αυτόν τον καιρό, έχοντας πεθυμήσει τη Fresh Line μου τη ξαναθύμισε το Glowbox το οποίο έστειλε το κοντίσιονερ Ερατώ το οποίο είναι για επανόρθωση και ενυδάτωση ξηρών μαλλιών. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και ως μάσκα στις άκρες. 



Προσωπικά έχω αρκετά ταλαιπωρημένα μαλλιά και το χρησιμοποίησα απο τη μέση των μαλλιών και κάτω και το άφηνα για 5-6 λεπτά. Και ήταν η καλύτερη μαλακτική κρέμα που εχω χρησιμοποιησει μακράν. Μικρή ποσότητα ικανή για το μέγιστο αποτέλεσμα, αφήνει τα μαλλιά πολύ απαλά και ενυδατωμένα, κατάλληλο για καθημερινή χρήση χωρις να λιπαίνει τα μαλλιά και.. όσον αφορά το άρωμα.. όσες αγαπάτε τριαντάφυλλο θα τρελαθείτε. Όσες πάλι δε πετάτε και τη σκούφια σας θα πείτε απλα ένα "meh.." αλλά θα τη λατρέψετε ούτως ή άλλως.

Σας τη προτείνω!
Αυτά απο εμένα! Τα λέμε σύντομα
Φιλάκια

6 comments:

  1. Πολύ καλό review! Θα την έχω στα υπ' όψιν! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. αξίζει αν έχεις και συ κουρασμενα μαλλάκια!

      Delete
  2. Αααχ πολύ καλή φαίνεται! Και το άρωμα τριαντάφυλλου πρέπει να μυρίζει πολύ ωραία στα μαλλια!
    mintfloraldiary.blogspot.gr

    ReplyDelete
    Replies
    1. πλεον το συνηθισα και γω! ειναι εξαιρετικη σαν ποιοτητα και αποδοση!

      Delete
  3. Η μυρωδιά της μου θυμίζει τα ροζ λουκουμάκια που μας έδινε η γιαγιά μου (αυτά με την άχνη ζάχαρη) και είναι τέλεια.
    Προσωπικά δεν τη δοκίμασα γιατί άμα βάλω μαλακτική στα μαλλιά μου που είναι 2 τρίχες και λιπαρα, θα γίνουν σκέτη χλαπάτσα.
    Την δοκίμασε όμως η κόρη μου που έχει μακρύ και πλούσιο μαλλί που κάνει κόμπους εύκολα και τα μαλλιά της ξεμπλέκονταν πιο εύκολα, άσε που νομίζω ότι γυάλιζαν και περισσότερο :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. αχχχχ σε ευχαριστω!! σε εβαλα να τα ξαναγραψεις αλλα ενιωθα πολυ ασχημα για το λαθακι μου! οντως βοηθαει και παρα πολυ στο ξεμπλεγμα, εχω τα ιδια προβληματακια!!

      Delete