Tuesday 12 November 2013

Τι έχω στη τσάντα μου; (ή αλλιώς τι κουβαλάω κάθε μέρα και έχω αυχενικό)

Καλημέρα αγαπημένες! Σήμερα αποφάσισα να κάνω ένα ποστ που σκέφτομαι εδώ και καιρό και είναι να σας δείξω τι έχω στη τσάντα μου. Το έχω δει κυρίως σε μορφή βίντεο αλλά εγώ θα σας το κάνω γραπτά! Λοιπον αρχικά να σας δειξω τη τσάντα που με παιδεύει κάθε μέρα λόγω βάρους...


Είναι Byblos και έχει χρώμα πράσινο ενω η υφή της είναι λουστρίνι με μικρά "γρομπαλάκια" (συγχωρέστε την άτυχη έκφραση μου! χαχα). Εχει δυο χώρους που χωρίζονται απο μια μεγάλη τσέπη με φερμουαρ την οποία δε πολυχρησιμοποιώ για να βάλω κάτι. Και τώρα ένα ένα τα αντικείμενα που κρύβει...



Το κλασσικό νεσεσέρ που όλες μας έχουμε! Παρόλαυτα δεν έχω μέσα κανένα είδος μεικ απ αλλά, οτι μπορει να χρειαστώ ενώ ειμαι έξω και κάτι τύχει δηλαδή τεχνητά δάκρυα για όταν στεγνώνουν οι φακοί επαφής μου, depon/ponstan τα οποία ήταν χρήσιμα άπειρες φορές, απολυμαντικό χεριών, και φυσικά είμαστε γυναίκες οπότε ένα είδος γυναικείας υγιεινής είναι απαραίτητο.. Το συγκεκριμένο το αγόρασα απο τα Tiger μαζι με άλλα 2 μικρότερα και είναι πάρα πολυ πρακτικό!

Moving on..



H πηγή των σκανδάλων, το πορτοφόλι μου το οποίο είναι απο τα Accessorize, στα 13 ευρώ απο 26 στις εκπτώσεις, με θήκες για καρτές, αλλά και κέρματα.. Μόνο που έχει ένα κακό.. Δε μένει ποτέ γεμάτο! Κάθε φορά που λεφτά θα καταφέρνουν να μπουν εκεί μέσα δε θα μένουν για πολυ.. Θα εξαφανιστούν σύντομα και δε ξέρω γιατι!!! (Αποποίηση ευθυνων, το πορτοφόλι φταίει όχι εγω!)


Στη συνέχεια, τα απαραίτητα κλειδιά σπιτιού, τα οποία συγκρατούνται απο το πολύ ωραίο μπρελοκάκι που αγόρασα τυχαία απο δυο κοπέλες που τα πουλούσαν σε ένα πάγκο και μου άρεσε γιατί έχει την Τινκερμπελ!! Επίσης πάντα φροντίζω να έχω ένα στυλο μαζι, για τυχόν αυτόγραφα ή υπογραφές σε επιταγές...(αστεια γινομαι). Και φυσικά το στικ χειλιών της Apivita το οποίο φοράω όποτε νιωθω τα χειλη μου να με τραβάνε ειδικά τώρα με τα πρώτα κρύα που το νιώθω όλο και πιο συχνά!


Τέλος, άρχισα να παίρνω μαζί ομπρέλα μιας και η βροχή στη Λάρισα είναι ένα φαινόμενο ξαφνικό και τίποτα δε τη προμηνύει.. Η συγκεκριμένη είναι επίσης απο τα Tiger στα 4 ευρώ. Το πιο απαραίτητο πράγμα που δε βγάζω σχεδόν ποτέ απο πάνω μου είναι τα γυαλιά ηλίου μου τα οποία φοράω ακόμη και σε συνθήκες βροχης! Είναι τα κλασσικα Rayban aviators. Λαστιχάκι για τα μαλλιά και καθρεφτάκι-χτένα ειναι επίσης απαραίτητα τις μέρες με υγρασία και όταν βρίσκομαι στο εργαστήριο και δε πρέπει να έχω τα ατίθασα μαλλιά μου στο πρόσωπο. Τέλος, εκτός απο απολυμαντικό χεριών έχω και υγρά μαντηλάκια. Μαλλον τελικά είμαι λίγο υποχόνδρια δεν εξηγείται αλλιώς!!

Κορίτσια μου αυτά έχω εγώ στην τσάντα μου.. Ελπίζω να το βρήκατε ενδιαφέρον και επειδή είμαι και περίεργο άτομο, θα ήθελα να δω και το περιεχόμενο των δικών σας τσαντών μουαχαχα!!

Σας φιλώ γλυκα γλυκά!!

4 comments:

  1. Καταρχάς γέλασα με τον τίτλο σου!
    Τι ωραίο νεσεσέρ που έχεις? Είναι πολύ χαριτωμένο! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. καλημέρα κοραλλία μου! ασε με το βάρος της τσάντας απέκτησα πρόβλημα που έφτασε μέχρι και στο να χρειαστώ μαγνητική αχαχα!! σε ευχαριστώ πολυ! Tiger :)

      Delete
  2. Το νεσεσερ σου ειναι τελειο!! Κι εγω εχω παντα υγρα μαντιλακια στην τσάντα μου! Ειδικα αν πηγαινω στη σχολη μου (οπου μαλλον δεν ξερουν τιποτα απο βασικους κανονες υγιεινης....δεν εχουν ουτε καν σαπουνι!!)!

    ReplyDelete
    Replies
    1. δυστυχως ακομη και σε πολλες καφετεριες δεν εχουν σαπουνι! επισης προσωπικα εαν μπαινω σε ΜΜΜ χρησιμοποιω απο κανενα μαντηλακι εαν ειδικα ειναι και καλοκαιρι και εστω για να δροσιστω!

      Delete