Friday 8 November 2013

Clinique City Block Sheer Oil-Free Daily Face Protector SPF 25 Review

Καλησπέρα κορίτσια μου! Επανήλθα στις παλίες μου συνήθειες μετά απο μια εβδομάδα ακριβώς καθώ υπήρχαν ορκωμωσίες καλων μου φίλων και δε μπορούσα να απέχω! Μετα επισκέφτηκα ξανά τον αγαπημένο μου Βόλο και πλέον είμαι πίσω μαζί σας! Σήμερα θα σας μιλήσω για το πως επωφελήθηκα εγω και η κολλητή μου την έκπτωση της Clinique στα Ηοndos η οποία ήταν 35%. Επισκεφτήκαμε μαζι το μαγαζί με σκοπό να αγοράσει η φίλη μου ενα σωστο πλέον (μετά απο πολλες αποτυχημένες αγορές) μεικ- απ. Η πολύ καλή και ευγενική αισθητικός της Clinique τη βοήθησε πολύ και κατέληξε στο Anti-blemish μεικ -απ ειδικό για το δέρμα της που έχει ατέλειες. Και ενώ παρατηρούσα την αισθητικό να βάφει τη φίλη μου κοίταξα δίπλα μου και είδα επίσης σε προσφορά τα αντιηλιακά.. Βρήκα λοιπόν στα 15 ευρώ το Clinique City Block Sheer Oil-Free Daily Face Protector SPF 25 και ρώτησα λεπτομέρειες. 


Έμαθα λοιπόν (κάτι που λογικά θα ξέρετε) πως τα αντηλιακά με δείκτη πάνω απο 25 δεν κάνουν για λιπαρά δέρματα καθώς δεν είναι oil-free και δημιουργούν επιπλέον λιπαρότητα. Εγω παλαιότερα έπαιρνα της La Roche Posay το Anthelios με δείκτη 50 και πάντα είχα πρόβλημα με το δέρμα μου καθώς κολλούσε, γυάλιζε και το μεικ απ έτρεχε. Το συγκεκριμένο της Clinique είναι φοβερό. Κατ'αρχάς έχει χρώμα, και μπορεί να φορεθεί και μόνο του εαν δεν υπάρχουν πολλές ατέλειες στο δέρμα σας. Αφήνει ένα υπέροχο ματ αποτέλεσμα το οποίο διαρκεί ώρες είτε το φορέσετε μόνο του ή με μεικ απ. 

Πλεον η ανάγκη για χρήση αντιηλιακού είναι δεδομένη με το πρόβλημα του φαινομένου του θερμοκηπίου αλλά και λόγω της γήρανσης που προκαλούν οι βλαβερές ακτίνες UVA/UVB στο δέρμα. Να καθιερώσετε τη χρήση αντιηλιακού καθημερινά, το δέρμα σας θα σας ευχαριστεί στο μέλλον!!

Απο εμένα αυτα, σας φιλώ πολυ!

6 comments:

  1. με γειά!σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί και εγώ εδώ και καιρό το πρωί κοιτάω πάντα να φοράω make up με δείκτη έστω 15 που έχουν τα περισσότερα αλλιώς αν κάποιο δεν έχει το φοράω μόνο βράδυ! ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ε ναι προσεχοε για να εχουμε! σ ευχαριστω πολυ!

      Delete
  2. Θα σου φανεί περίεργο αλλά δεν το ήξερα αυτό με το δείκτη έως 25! Και τόσα χρόνια βάζω κι εγώ 50άρι και γυαλίζω απίστευτα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΝΑ λοιπον η ριζα των προβληματων μας! προτεινω να το αλλαξεις με ενα αναλαφρο στα 25 η 15 μιας και τα περισσοτερα μεικ απ εχουν κ αυτα spf οποτε αυνδυαστικα με το αντιηλιακο εισαι μια χαρα!

      Delete
  3. Με γεια σου!! Ουτε κι εγω το ήξερα αυτό με τον δείκτη 50 και παλεύω τόσα χρόνια με το λιπαρο μου δερμα και την ακμη! Το συγκριμενο φαινεται πολυ καλό και μου αρεσει που εχει και χρωμα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. κοριτσια μου χαιρομαι που σας βοηθησα στο θεμα. να ναι καλα η καλη μου αισθητικος της clinique! Σου προτειω το συγκεκριμενο καθως ειναι πολυ ελαφρυ!

      Delete