Tuesday 12 November 2013

(Sweet) November Cherrybox!

EΦΤΑΣΕΕΕΕ!!! Και φυσικά είμαι πολυ ενθουσιασμένη και σας γράφω αμέσως τις εντυπώσεις μου απο το Cherrybox Νοεμβρίου! Το άνοιξα και με πλημμύρησε η μυρωδιά του αρώματος της Diptyque, με όνομα Oyedo. Το κόκκινο ρυζόχαρτο με προετοίμασε κατάλληλα για ένα κλίμα πιο χειμωνιάτικο και ζεστό.. 


To αγαπημένο μου πλεον κουτάκι συνοδευόταν απο το χαρτάκι που με ενημέρωνη για το τι είναι στο κουτί:



Και για να μη μακρηγορώ, τα προιόντα ήταν τα εξής:


Απο αριστερά προς δεξιά, έχουμε πρώτα το κραγιόν της Arabesque στην απόχρωση 14. Ήλπιζα να είναι κάτι ωραίο και πολυ σκούρο χειμωνιάτικο χρώμα αλλα μόλις το άνοιξα με έπιασαν τα γέλια γιατί είδα αυτό.. (ακολουθεί swatch)

Nαι, είναι πορτοκαλί, όχι δε ξέρω πως να το φορέσω αν και νομίζω πως αν αναμείξω αποχρώσεις θα πετύχω κάτι καλό. Θα σας ενημερώσω σε επόμενο ποστ για το πώς το διαχειρίστηκα το θέμα!
Συνεχίζοντας, δίπλα έχουμε το τσιμπιδάκι φρυδιών της Style Time με στρογγυλεμένη άκρη ειδικό για σχηματισμό φρυδιών αλλα και αφαίρεση εσωτερικών τριχών. Πολύ πρακτικό εργαλειάκι και πολύ όμορφο γενικώς. Μετα, έχουμε δυο προιόντα απο την αγαπημένη εταιρία Bioplasis την οποία γνωρίσαμε και σε προηγούμενο Cherrybox όταν μας είχαν στειλει την Υδατοθρεπτική κρέμα 24 ωρών. Αυτή τη φορά, εμένα μου έστειλαν τη μάσκα μαλλιών με αντιοξειδωτικές πρωτείνες σιταριού, που προσφέρει στη τριχα ενυδάτωση και επανόρθωση. Πολύ καλό χαρακτηριστικό το ότι αποτελεί ιδανική περιποίηση πριν τη βαφή μαλλιών. Θα τη δοκιμάσω πολύ σύντομα γιατί θέλω να δω την αποτελεσματικότητα της αλλα και τη μυρωδιά της.
Επόμενο προιόν απο τη Bioplasis είναι η κρέμα χεριών η οποία υποσχεται πως αφήνει τα χέρια βελούδινα και χωρίς λιπαρότητα. Με ενα πρόχειρο swatch για να δω την υφή της, όντως η κρέμα είναι πολύ ελαφρια αλλά πολύ ενυδατική και δεν αφήνει λιπαρότητα. Μόνο μειον το πολύ έντονο άρωμα μαστίχας το οποίο δεν με ενθουσιάζει αλλα δε θα με σταματήσει απο το να τη χρησιμοποιήσω!!

Τέλος, το αγαπημένο προιόν του κουτιού αυτού του μήνα αποτελεί το σαπουνάκι (λούφα σφουγγαράκι εμποτισμένο με σαπούνι) της Bioaroma με τριαντάφυλλο, το οποίο απολεπίζει αλλα προκαλεί και υπεραιμία για ανανέωση κυττάρων. Με ενθουσίασε το άρωμα, μου άρεσε η σύνθεση του και είναι ιδανικό για το θαμπό μου δέρμα. Θα το χρησιμοποιήσω σήμερα κιολας! (για τη κυτταρίτιδα που με δέρνει!)


Συνοψίζοντας, είναι ακόμη ένας μήνας που το Cherrybox με κάνει και νιώθω υπέροχα, τα προιόντα του μου ταιριάζουν και μου αρέσουν, είναι ιδανικά για το κλίμα της εποχής και περιποιούνται κατάλληλα δέρμα και μαλλιά. Με τη σειρά μου να πω στο Cherrybox να συνεχίσει την καλή δουλειά και τη προσπάθεια γιατι κάνει κάτι ξεχωριστό!
Με αγάπη, Μαρια!

17 comments:

  1. Με γεια το κουτάκι! Πολύ ωραίο, εκτός από το κραγιόν που αν μου τύχει κι' εμένα θα φρικάρω! και τις κρέμες χεριών, έλεος πια κάθε κουτί έχει και μια κρέμα χεριών, γεμίσαμε!

    ReplyDelete
    Replies
    1. τελικά για ολα υπάρχει λύση! εαν το ανακατεψεις με ενα εντονο κοκκινακι σου δινει ενα πολυ ομορφο κοραλλι και έτσι θα το χρησιμοποιω πλεον! καλα για τις κρεμες χεριων οντως, αλλα εμενα ειναι η πρωτη που λαμβανω και πολυ καλη! καλη σου μερα :)

      Delete
  2. Καλώς σου ήρθανε! Ε ναι αυτό με τις κρέμες πια, αυτά τα χέρια τέτοια περιποίηση ούτε η δούκισσα του Κενσιγκτον!
    Αντε να παω σπίτι να δω τι θα μου έλαχε :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. αχ αντε περιμενω με ανυπομονησια να διαβασω για τα δικα σου!!

      Delete
    2. Μολις παρέλαβα!
      Κραγυόν Νο76,
      κρέμα χεριών Bioplasis,
      Αντιρυτιδικός ορός Gerovital (ένα καταπληκτικό μπουκαλάκι)
      Το σαπουνάκι της Bioaroma με άρωμα λεμόνι
      Αντιρυτιδική κρέμα προσώπου Red Water που ήθελα πολύ να δοκιμάσω καθώς η red μου αρέσει πολύ σαν εταιρία.

      Γενικά, πολύ ευχαριστημένη.

      Delete
    3. μεγεια!! τι αποχρωση ειναι το κραγιον; ελπιζω οχι παρομοια με τη δικη μου χαχα! τον ορο θα θελα και γω να τον δοκιμασω ή τη κρεμα για τις μικρες γραμμες εκφρασης που (ηδη) έχω. πες μου εντυπωσεις!!
      αλλος ενας μηνας που μ αρεσει πολυ το κουτάκι!

      Delete
    4. xaxaxxaxa πέθανα στα γέλια με την δούκισσα του Κενσιγκτον!!!

      Delete
    5. Κι εγώ λίγο πολύ τα ίδια με tomboy, μόνο που αντί για κρέμα χεριών είχα το μηχανικό μολύβι της Cosart, πολύ καλό αλλά το είχε και το κουτάκι μου του Σεπτεμβρίου! Το κραγιόν μου είναι το νο. 42, ένα μπεζ-καφέ που δεν με τρέλανε σαν χρώμα αλλά κάπως θα το συνδυάσω! Τα προϊόντα Gerovital πάντως είναι πολύ καλά!

      Delete
    6. ιδιο προιον 2 φορες; φαουλ.. το μπεζ καφε ειναι πιο ευκολοφορετο απο το δικο μου πορτοκαλι... νιωθεις λιγο κλοουν! οσο για τα gerovital θα θελα να τα δοκιμασω αλλα δε ξερω τι παιζει με τα parabens..

      Delete
  3. Ωραιο κουτι εχεις! το δικο μου κουτι περιειχε:
    bioplasis μασκα μαλλιων
    bioaroma σαπουνι με αρωμα τριανταφυλλο
    gerovital αντιρυτιδικος ορος
    Bioaroma lip balm
    Arabesque κραγιον νουμερο 76(http://www.professionalcosmetics.gr/eshop/popup_image.php?pID=4463)
    Arabesque σκια ματιων νουμερο 21

    Ηταν αρκετα ικανοποιητικο το κουτι μου!

    ReplyDelete
    Replies
    1. αχ να αυτο το κραγιον ειναι υπεροχο! ωραιο πολυ και το δικο σου κουτακι! και με 2 προιοντα μακιγιαζ, οχι ενα οπως σε μας τις υπολοιπες! χαιρομαι παντως που βλεπω ικανοποιημενες κοπελες!

      Delete
    2. Αυτό μου έτυχε και εμένα, το 76. Καλό είναι αν και shimmer (προτιμώ τα ματ ή glossy). Αντε μωρέ μικρό κορίτσι και θέλεις και αντιρυτιδικό ορό! Ο συγκεκριμένος δε μου γεμίζει και πολύ το μάτι και μου έχει κάνει εντύπωση γιατί το κουτί από τη μία γράφει ότι δεν έχει paraben και από την άλλη που έχει τα συστατικά είναι γεμάτο! Η κρέμα πάντως φαίνεται καλή σε πρώτη εφαρμογή.

      Delete
    3. Εμενα το κραγιον ειναι ελαφρως glossy. Μικρο κοριτσι ναι αλλα ειδικα γυρω απ το στομα οι γραμμες ειναι πολυ ευδιακριτες. δε με απασχολει και πολυ, κουβεντα να γινεται!

      Delete
  4. Με γεια το κουτάκι σου είναι πολύ όμορφο,το σαπούνι από biorama πραγματικά εκπληκτικό το έχω δοκιμάσει το άρωμα του υπέροχο και με την κυτταρίτιδα τα πάει μια χαρά!

    ReplyDelete
    Replies
    1. καλησπέρα! σε ευχαριστώ πολύ! ναι και γω το δοκιμασα πρωτη φορα σήμερα.. τρομερο αρωμα και μενει πολυ και στο δέρμα! οσο για την κυτταριτιδα.. ιδωμεν!

      Delete
  5. Πολυ ωραια η κρεμα χεριων και το σαπουνακι!!! Το κραγιον κρατα το για το καλοκαιρι χαχα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ειναι οντως τελεια! οντως για το κραγιον! θα φτιαξω νεα αποχρωση!

      Delete