Tuesday 26 November 2013

Winter haul!

Καλησπέρα κορίτσια μου! Μετα απο λίγες μέρες απουσίας ξαναγύρισα γιατί ηθελα να σας δείξω τι αγόρασα για το Χειμώνα που ήρθε και έκανε αισθητή την παρουσία του! Πιστεύω πως θα ήταν πιο ωραίο να σας τα έδειχνα σε βιντεο αλλά είμαι ακομη αρκετά ντροπαλή οπότε θα σας τα δείξω σε φωτό! Ψώνισα ρούχα αλλά και δυο προιόντα ομορφιάς και θελω να σας κάνω review όπωσδηποτε για το ένα.. Χωρις να σας κουράζω άλλο αρχίζω!

KΑΛΛΥΝΤΙΚΑ:


Το πολύτιμο μου λαδάκι ντεμακιγιάζ απο την εταιρία Bioaroma το οποίο έχω αποφασίσει να χρησιμοποιώ απο δω και πέρα μόνιμα. Είναι το μόνο που είναι τοσο απαλό με το δέρμα, δεν το ερεθίζει και το αφήνει πεντακάθαρο, μοσχομυριστό και απαλό! Κόστισε 8,5 ευρώ.


Μάσκα προσώπου με πράσινη άργιλο και περγαμόντο για βαθύ καθαρισμό και ρύθμιση λιπαρότητας. Ήθελα να κάνω splurge σε αυτό το προιόν εδώ και καιρό! Σήμερα μόλις το έλαβα και το βράδυ θα το χρησιμοποιήσω! Θα σας κάνω ένα όμορφο review σύντομα! Επίσης απο την εταιρία Bioaroma. Kόστισε 6 ευρώ.


ΡΟΥΧΑ


Μπεζ πουλοβερακι, λίγο πιο μακρύ απο την πίσω μεριά απο τα Zara, έκανε 35 ευρώ και είναι πολυ ζεστό και χουχουλιάρικο αλλά...ΜΑΛΛΙΑΖΕΙ! Και μου χαλάει τα μάυρα μπλουζάκια αλλα κατα τα άλλα εξαιρετικό.


Πληροφορήθηκα πως το συγκεκριμένο στυλ της ζακέτας λέγεται μανίκι νυχτερίδας (τι μαθαίνω!) και ειναι επίσης στο μπεζ της άμμου και μου αρέσει πολύ, ειδικά με μάυρο κολαν και ψηλή μπότα. Κόστισε 20 ευρώ απο το Zara.


Το συγκεκριμένο παντελόνι το ερωτεύτηκα απο τη πρώτη στιγμή! Είναι cigarette και ύφασμα ελάχιστα ελαστικό ενώ έχει πολύ κολακευτική γραμμή για τα λίγο juicy μπουτια που έχω! Είναι εξαιρετικό με γόβα και φυσικά το στυλ που δίνει είναι κλασσικό! 60 ευρώ απο BSB.


Μαζί με το παντελόνι πήρα και την λευκή αυτή μπλούζα η οποία εχει ύφασμα σαν μουσελίνα και ειναι καταπληκτική.. Πρέπει βεβαια να παρω απόφαση πως θα φαίνονται τα μπρατσάκια μου αλλά είναι μια πολυ καλή κλασσική μπλούζα που θα φορεθεί σε κάθε επίσημη έξοδο που θα έχω! 40 ευρώ απο Lynne.


Και αυτά ήταν τα ψώνια μου για το Χειμώνα κορίτσια! Περιμένω με ανυπομονησία να ακούσω τις απόψεις σας, σας φιλώ γλυκά!

10 comments:

  1. Με γειά! Η μπλούζα απο Lynne μου αρέσει πάρα πολύ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ωω σ ευχαριστω πολυ πολυ!

      Delete
  2. Τέλεια τα ρουχαλάκια, με γεια σου όλα! :)

    ReplyDelete
  3. σ ευχαριστω πολυ κοραλλια μου!

    ReplyDelete
  4. Τι ομορφαααα!! δεν μπορω να διαλεξω ποιο μ αρεσει περισσοτερο! θα τα αγοραζα και εγω ολα!!

    http://www.dreamstylesplash.blogspot.gr/

    ReplyDelete
    Replies
    1. αχ! ουτε εγω εχω μετρο!! τωρα ομως σταματαω τις αγορες, ειμαι ταπι και ψυχραιμη!

      Delete
  5. Τελειαα!! Με γεια σουυυ! Στα zara εχω να παω παρα πολυ καιρό γιατι νομίζω ότι έχουν ακριβύνει τα ρούχα τους χωρίς να βελτιώνουν την ποιότητα!! Η ζακετούλα όμως είναι πολύ ομορφη!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. σ ευχαριστω πολυ!! όντως οι τιμες εχουν ανεβει πολυ στο zara τον τελευταιο καιρο αλλα παρολαυτα υπαρχουν μερικα πολυ καλα κομματια που αξιζουν τα λεφτα τους!

      Delete
  6. Πόσο όμορφα πράγματα! Να τα χαρείς όλα κορίτσι!

    ReplyDelete