Tuesday 24 September 2013

Τα αγαπημένα μου!

Καλησπέρα κορίτσια! Απο σήμερα είμαι ελευθερη για ακόμη ενα εξάμηνο, μιας και το πτυχίο μου θα πάει λίγο πίσω.. Και αποφάσισα να σας κάνω ένα ποστ με τα πιο αγαπημένα μου sites για shopping και όχι μόνο. Άρχισα να ψωνίζω ηλεκτρονικά τον προηγούμενο χρόνο και χωρίς τη βοήθεια ενός καλού μου φίλου θα ψώνιζα ακόμη απο το ebay.. Κάτι που φυσικά ΔΕΝ προτείνω (οι λόγοι παρακάτω!)

Shopping shrines!
Το αγαπημένο μου ηλεκτρονικό μαγαζί που λατρεύω να ψωνίζω! Έχει άριστης ποιοτητας πράγματα, και το καλύτερο είναι οι εκπτώσεις και προσφορές του οι οποίες φτάνουν και μέχρι το 70% σε είδη outlet και όχι μόνο. Μόνιμο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μου αποτελεί η εξαιρετική μπλούζα peplum που έχω αγοράσει απο το asos. Μεγάλο συν, το οτι δε χρεώνεσαι με έξοδα αποστολής για τις αγορές σου.

Το δεύτερο αγαπημένο μου, με αρκετά βέβαια διαφορετικό στυλ ρούχων, πιο κοριτσίστικο θα έλεγα. Φανταστικά ρουχάκια για τις μέρες που θέλουμε να νιώθουμε πιο girly και γλυκιές ενώ τα αξεσουάρ του είναι υπέροχα! Τα έξοδα αποστολής του είναι λίγο υψηλά (περίπου 8 ευρώ για Ελλάδα) αλλά αξίζει διότι τα ρούχα έχουν πολύ καλή ποιότητα.

To eBay, αποτελεί εξαιρετικό μέρος αγορών αλλά ΟΧΙ ρούχων.. Μπορείτε να αγοράσετε πάμφθηνες θήκες για τα κινητά σας, αξεσουάρ όπως ειδικές κρεμάστρες για φούστες (όπως μου ζήτησε μια φίλη μου) ή διάφορα άλλα συλλεκτικά αντικείμενα. Τα ρούχα στο eBay προέρχονται κατα κύριο λόγο απο Κίνα ενώ δε θα σχολιάσω κάν για την ποιότητα τους (καταλαβαίνετε!). Επίσης συνιστώ να είστε ιδιαίτερα προσεκτικές στις αγορές σας μιας και την έχω πατήσει με το συγκεκριμένο, διοτι κάποιος μου υπέκλεψε την κάρτα.

Ενας ναός για τις γυναίκες. Προιόντα που δε βρίσκεις εύκολα Ελλάδα, απο αφρόλουτρα μέχρι self tans αλλά σε τιμούλες λίγο τσιμπημένες.. Έχω ψωνίσει το σπρέι μαλλιών για ίσιωμα, για το οποίο σας μιλούσα σε προηγούμενο ποστ, και έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Επίσης έχει τα προιόντα Κορρέ, σε πολυ υψηλότερες τιμές απ' οτι εδώ! Επίσης χωρίς έξοδα αποστολής για κάθε παραγγελία!

Πρόκειται για ηλεκτρονικό φαρμακείο απο το οποίο έχω ψωνίσει άπειρες φορές. Οι εκπτώσεις του είναι τρομερές ενώ τα προιόντα αποστέλλονται σε μια ημέρα απο την παραγγελία. Πολύ ευγενικοί όταν τους χρειάστηκα ενώ με κάθε παραγγελία σου στέλνουν και διάφορα δειγματάκια.


Ελπίζω το ποστ να σας άρεσε και να επισκεφτείτε αυτα τα όμορφα sites. Μέχρι την επόμενη φορά (που θα είναι σύντομα!), πολλά γλυκά φιλιά!

4 comments:

  1. Διαβασα όλο το ποστ σου! μου αρεσει πολύ :)
    Μαζεύω λεφτά εδώ και μία εβδομάδα για να κάνω παραγγελία απο το ASOS. Το αγαπώ :)

    ReplyDelete
  2. Σε καλωσορίζω στη παρέα!! Τι θα παραγγείλεις;;; Μεγιές προκαταβολικά!

    ReplyDelete
  3. πολυ ενημερωτικο και χρησιμο ποστ! Σε βραβευσα στο μπλογκ μου.. περνα να δεις !! :)

    http://dreamstylesplash.blogspot.gr/

    ReplyDelete
  4. Καλησπέρα και σε ευχαριστώ!! Ανταποδίδω με αγάπη

    ReplyDelete